enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberspormagazin
DOLAR
35,9858
EURO
37,1507
ALTIN
3.319,78
BIST
9.951,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
6°C
İstanbul
6°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
5°C
Salı Hafif Yağmurlu
5°C
Çarşamba Az Bulutlu
8°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

PaşakonağıI’na Kütüphane Kuruluyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Nevşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Paşakonağı içerisinde öğrencilerin ve vatandaşların faydalanabilecekleri bir kütüphane kurulacak.

PaşakonağıI’na Kütüphane Kuruluyor
07.09.2022
426
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Nevşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Paşakonağı içerisinde öğrencilerin ve vatandaşların faydalanabilecekleri bir kütüphane kurulacak.

 

Eğitime yaptığı katkıları arttırarak sürdüren Nevşehir Belediyesi,  başta öğrenciler olmak üzere her yaştan vatandaşların ücretsiz olarak faydalanabilecekleri yeni bir kütüphanenin kurulması için harekete geçti.

 

Konuyla ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile Nevşehir Belediyesi arasında hazırlanan protokolü Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hüseyin Elma birlikte imza altına aldılar.

 

Protokol çerçevesinde bakanlık tarafından kütüphaneye çeşitli türde binlerce kitap desteğinde bulunacak. Nevşehir Belediyesi tarafından bilgisayar atölyeleri, okuma salonları ve öğrencilerin ders çalışabilecekleri salonların da bulunacağı kütüphane kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek.

 

Evde çalışma olanağı bulamayan veya motivasyonu ev dışı bir ortamda arayan öğrenciler için zengin kitap çeşidiyle de adeta bir bilgi yuvası olacak kütüphanenin kuruluşu için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.