enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberspormagazin
DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

2022-23 ULTRA ve APEX ödüllerinden Emirates’e dünya çapında 5 ödül

09.11.2022
0
A+
A-

Emirates geçtiğimiz hafta dünyanın en saygın seyahat ve havacılık ödül törenlerinden ULTRA 2022’de “Dünyanın En İyi Havayolu” ve “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” ile APEX 2023’te “Dünya Çapında Havayolu”, “5 Yıldızlı Global Resmi Havayolu” ve “Yolcu Tercihlerinde En İyi Global Eğlence” ödüllerine layık görülerek, global ve bölgesel ölçekte büyük önem taşıyan beş ödül kazandı.

26 Ekim tarihinde Long Beach, California’da gerçekleştirilen APEX/IFSA fuarında Emirates, doğrulanmış yolcu geri bildirimleri ve profesyonel değerlendirmeler sonucunda güvenlik, konfor, sürdürülebilirlik, hizmet ve kapsayıcılık alanlarında “Dünya Çapında Havayolu” ödülünü almanın yanı sıra, global ölçekte bir havayolu olarak tüm faaliyetlerine ilişkin “5 Yıldızlı Global Resmi Havayolu” ve sınıfının en iyisi uçak içi eğlence sistemi ice ile de “Yolcu Tercihlerinde En İyi Global Eğlence” ödüllerini kazandı. Dünyanın en büyük uluslararası havacılık birliklerinden olan APEX, 2018’den bu yana her yıl havacılık ödülleri düzenliyor.

Birkaç gün sonra, Londra’daki Pan Pacific Hotel’de gerçekleştirilen ULTRA 2022 ödül töreninde ise Emirates, “Dünyanın En İyi Havayolu” ve “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” ödüllerine layık görüldü. Emirates törende endüstri lideri hizmetleri, dünya çapındaki hizmet ağı, sınıfının en iyisi seyahat deneyimleri ile takdir topladı. ULTRA ödüllerinde ise, iki milyon yolcudan oluşan uluslararası bir komünite, lüks seyahatte dünyanın en iyi havayolu şirketi olarak Emirates’i seçti.

Londra’da gerçekleşen ve seyahat endüstrisinden birçok önemli ismin katıldığı ULTRA ödül töreninde Emirates’in kazandığı ödül, Emirates Havayolu Başkanı Sör Tim Clark tarafından teslim alındı. California’daki APEX ödüllerinde ise Emirates’i, Perakende, Uçak İçi Eğlence ve Bağlantıdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Brannelly temsil etti.

Emirates Havayolu Başkanı Sör Tim Clark, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ULTRA 2022 ve APEX 2023 ödül törenlerinden bir kez daha ödülle döndüğümüz için son derece mutluyuz. Aldığımız bu ödüller, ‘iyisiyle uçun’ marka vaadimizi dünyanın dört bir yanındaki yolcular için gerçeğe dönüştürmek üzere çalışan ekiplerimizin çaba ve bağlılıklarının bir sonucu. Emirates yoluna hız kesmeden devam ediyor. 120’den fazla uçağımızın içini tümüyle yenilemek, uçuşlarımıza yeni menüler eklemek ve Emirates’in imzası niteliğindeki yolculuk deneyimini yepyeni seviyelere çıkacak diğer iyileştirmeler için milyarlarca dolarlık bir yatırım yapmış bulunuyoruz. Dünya çapında 130’dan fazla ülkeye uçan ve kapsamını sürekli olarak genişleten Emirates, evi ve merkezi Dubai üzerinden dünyayı şıklık ve konforla buluşturmayı sürdürecek.”

Ultratravel Yönetim Kurulu Başkanı Nick Perry ise şunları söyledi: “Bu ödüller yalnızca Emirates’in lüks segment yolcularına sunduğu değişmeyen kalitenin değil, aynı zamanda pandemi süreci boyunca Dubai’deki popüler merkezini açık tutarak, seyahat etmesi gereken yolculara hizmet vermeye devam etme başarısının da bir sonucu. Bugün Emirates’e bu hak ettiği ödülleri vermekten memnuniyet duyuyor, önümüzdeki yıl neler başaracaklarını görmeyi arzu ediyoruz.”

APEX/IFSA CEO’su Dr. Joe Leader şu açıklamada bulundu: “APEX World Class denetimi; havayollarının hizmet kalitesi, güvenlik ve sürdürülebilirlik performanslarının ayrıntılı bir analizini sunuyor. 2023 yılında tüm dünyadan yalnızca 8 havayolu şirketi APEX World Class’tan tam not alırken Emirates, geçmişte yalnızca daha üst sınıf yolculara sunulan hizmet kalitesini Economy Class yolcularına da taşıyarak başarılarını sürdürdü. Emirates’in Premium Economy, Business Class ve First Class’a getirdiği başarılı iyileştirmeler, çıtayı daha da yukarı taşıdı. Uçak içi eğlence sistemi ice ile de rakiplerinin bir adım ilerisinde kalmayı sürdüren Emirates, APEX’e iletilen 1 milyonu aşkın doğrulanmış uçuş verisi kullanılarak yapılan değerlendirmeler sonucunda, 2023 APEX Global Yolcu Tercihinde En İyi Eğlence  ödülüne layık görüldü.”

Endüstrinin en iyisi

Emirates, endüstri lideri girişimleri ve sunduğu benzersiz seyahat deneyimleri ile bu yılın başlarında, Skytrax World Airline Awards 2022’den “Dünyanın En İyi Ekonomi Sınıfı”, “Dünyanın En İyi Ekonomi Sınıfı İkram Hizmeti” ve art arda 17. kez “Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi” olmak üzere üç saygın ödülle dönmüştü.

Geleceğe iyisiyle uçmak

Emirates bir süre önce yolcuların uçak içi deneyimlerini geliştirmek amacıyla 2 milyar dolarlık yeni bir yatırım yapacağını duyurmuştu. Bu kapsamda Emirates, 120 uçağın Emirates Premium Economy kabinler ve en yeni iç kabin tasarımlarıyla donatılacağı tarihin en kapsamlı havayolu yenileme programının yanı sıra, yeni bir hizmet modeli, müşterilere daha fazla yemek seçeneği sunan geliştirilmiş menüler ve “gökyüzündeki sinema” deneyimi gibi bir dizi yeniliği uygulamaya koyacak. Emirates ayrıca 350 milyon doların üzerindeki yeni bir yatırımla yakında hizmete girecek olan A350 filosunu Thales tarafından geliştirilen yeni nesil uçak içi eğlence çözümleriyle donatarak, yolculara yüksek çözünürlüklü ekranlar ve unutulmaz bir sinema deneyimi sunacak.

Dubai üzerinden dünyayı bir araya getiriyor

Bugün altı kıtada yolculara hizmet veren ve dünyanın en büyük geniş gövdeli Boeing 777 ve Airbus A380 filosuna sahip olan Emirates, yolcularına geniş kabinler ve A380 Duş&Spa ile Uçak İçi Dinlenme Alanları gibi benzersiz özellikler sunuyor. 160’tan fazla ülkeden gelen çokuluslu mürettebatın konukseverliği, bölgesel mutfaklardan ilham alan gurme lezzetler ve en iyi filmler, diziler, canlı programlar, podcastler ve şarkıların yer aldığı 5.000’den fazla kanala sahip ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice ile Emirates yolcularını, benzersiz bir uçuş deneyimi bekliyor.

2022-23 ULTRA ve APEX ödüllerinden Emirates’e dünya çapında 5 ödül yazısı ilk önce Gezi Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.