1. Haberler
  2. Spor
  3. Tırmanma Sırası İstanbul’da

Tırmanma Sırası İstanbul’da

featured
tirmanma-sirasi-istanbulda.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AVIS 2022 Türkiye Tırmanma Şampiyonası altıncı yarışı olan Mapfre Sigorta Tırmanma Yarışı 02 Ekim Pazar günü Şile Darlık Köyü yolunda gerçekleştiriliyor. İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından düzenlenen organizasyon, 5.200 metre uzunluğundaki Teke–Yeni Darlık Köyü arasındaki parkurda 3 çıkış üzerinden gerçekleştirilecek.

 

01 Ekim Cumartesi günü 13.30-15.30 saatleri arasında Şile’de düzenlenecek olan teknik kontrol ile başlayacak olan yarışta, 02 Ekim Pazar günü 09.30-12.00 saatleri arasındaki antrenman çıkışlarının ardından, saat 13:30’da ilk çıkışın startı verilecek. MAPFRE Sigorta Tırmanma Yarışı 3 çıkışın ardından, saat 18.00’de düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

 

Bu yarış öncesi Kategori 1'de Sevcan Sağıroğlu, Kategroi 2'de Kaan Kara, Kategori 3'te Ahmet Keskin ve Kategori 4'te de Selim Bacıoğlu lider durumda yer alırken, takımlar şampiyonasında da Ülkü Motorspor ilk sırada yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tırmanma Sırası İstanbul’da
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin