1. Haberler
  2. Kültür & Sanat
  3. TOSFED Mobil Eğitim Simülatörü Diyarbakır'da

TOSFED Mobil Eğitim Simülatörü Diyarbakır'da

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, Yatırım Finansman ana sponsorluğunda deprem bölgesindeki çocuklarımız için özel olarak hazırlanan Mobil Eğitim Simülatörü, #HayataDeğerKatar sloganıyla yolculuğunu sürdürüyor.

featured
tosfed-mobil-egitim-simulatoru-diyarbakirda.jpg
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, Yatırım Finansman ana sponsorluğunda deprem bölgesindeki çocuklarımız için özel olarak hazırlanan Mobil Eğitim Simülatörü, #HayataDeğerKatar sloganıyla yolculuğunu sürdürüyor. İlk olarak Kahramanmaraş ve Osmaniye’de çocuklarla buluşan ve simülatör, 17-18 Mayıs tarihlerinde Adana’da olacak.

31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında Kayapınar Konteyner Kenti’nde ilk ve ortaokul seviyesindeki çocuklara simülatör deneyiminin yanı sıra, pedagoglar ve canlı maskot eşliğinde aktiviteler gerçekleştirerek kitaplar dağıtılacak.

Yaklaşık bir buçuk ay boyunca depremden etkilenen 11 ildeki çocuklarımıza ulaşacak olan Mobil Eğitim Simülatörü, Adana, Hatay, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır’ın ardından Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Elazığ illerini ziyaret edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

TOSFED Mobil Eğitim Simülatörü Diyarbakır'da
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!