1. Haberler
  2. Gündem
  3. Van Büyükşehir Belediyesi Gevaş’Tta 8.5 Km Asfalt Yaptı

Van Büyükşehir Belediyesi Gevaş’Tta 8.5 Km Asfalt Yaptı

featured
van-buyuksehir-belediyesi-gevastta-8-5-km-asfalt-yapti.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi, Gevaş ilçesine bağlı Göründü, Altınsaç ve İnköy grup mahalle yollarını asfaltladı. 8.5 kilometrelik grup yolunda ayrıca altyapı ve sanat yapıları da yapıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol ağını daha konforlu ve güvenli hale getirmek için var gücüyle çalışıyor. Asfalt programı kapsamında 13 ilçedeki çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Gevaş ilçesinde doğal güzellikleriyle bilinen Göründü, Altınsaç ve İnköy mahalle yollarını asfaltladı. 8.5 kilometrelik kısmı tamamlanan mahalle yolları sıfırdan yapıldı. Daha önce toprak yol olan mahalle yollarının altyapı, dolgu ve sanat yapıları da yapılarak sıcak asfalta kavuşturuldu.

 

Yapılan çalışmalarla yolları daha konforlu hale getirildiğini belirten mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

 

Aynı proje kapsamında tamamı 25.5 kilometre olan grup mahalle yolunun geri kalan kısmının ise altyapısı hazırlanarak önümüzdeki sezon asfaltlanması planlanıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Van Büyükşehir Belediyesi Gevaş’Tta 8.5 Km Asfalt Yaptı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.