1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. İzBBŞT şehit yakınları ve gaziler için sahne aldı

İzBBŞT şehit yakınları ve gaziler için sahne aldı

İzmir Şehir Tiyatroları, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün yıl dönümüne özel gaziler ile şehit yakınlarına “Benim Naçiz Vücudum” adlı oyunu sahneledi.

featured
izbbst-sehit-yakinlari-ve-gaziler-icin-sahne-aldi.jpg
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Şehir Tiyatroları, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün yıl dönümüne özel gaziler ile şehit yakınlarına “Benim Naçiz Vücudum” adlı oyunu sahneledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İzBBŞT) 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde düzenlediği özel gösterimde gazileri ve şehit yakınlarını ağırladı. Şehir Tiyatroları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan tiyatro gösteriminde İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılına özel sahnelenmeye başlanan “Benim Naçiz Vücudum” adlı belgesel oyun sahnelendi. İzBBŞT İsmet İnönü Sahnesi’ndeki tiyatro gösterimine İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları, şehit ve gazi derneklerinin üyeleri katıldı. Oyundan önce dernekler adına İzBBŞT Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten ile oyunun Müzik Direktörü Cem İdiz’e çiçek takdim edildi.

Duygu dolu anlara sahne olan oyundan sonra Şehir Tiyatroları oyuncularının performansı ayakta alkışlandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

İzBBŞT şehit yakınları ve gaziler için sahne aldı
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir