1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hülya Avşar’lı Müzikal Tadında Bir Gece

Hülya Avşar’lı Müzikal Tadında Bir Gece

featured
hulya-avsarli-muzikal-tadinda-bir-gece.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HÜLYA AVŞAR SAHNESİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

Ağaoğlu Maslak 1453’te yer alan Yeni Gazino’da geçtiğimiz akşam buğulu sesi ve kusursuz güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Hülya Avşar sahne aldı.

Rezervasyonları saatler öncesinde dolan  gecede Hülya Avşar, transparan derin bacak ve karın dekolteli siyah elbisesiyle büyük beğeni topladı.

Hülya Avşar’ı izlemeye gelenler arasında Nilgün Belgün, Saba Tümer, Deniz Akkaya,Asena, Çılgın Sedat, Bülent Yiğit gibi ünlü isimler vardı. Hülya Avşar sahneye davet ettiği Saba Tümer ve Deniz Akkaya ile “Bu Gece Uzun Olacak” şarkısını söyleyerek ikonik popo sallama hareketini yaptı. Daha sonra Asena’yı da sahneye davet eden Hülya Avşar ondan kısa bir dans gösterisi istedi ve Asena yıllar sonra dans etti.

Sesi, güzelliği ve esprilerinin yanı sıra birbirinden güzel şarkılarını,  salonu dolduran hayranları ile seslendiren ve iki saat sahnede kalan Avşar, seyircilerine müzikal tadında bir gece yaşattı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Hülya Avşar’lı Müzikal Tadında Bir Gece
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin