1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Doğuş Çay'ın Yeni Reklam Yüzü Çağla Şıkel Oldu

Doğuş Çay'ın Yeni Reklam Yüzü Çağla Şıkel Oldu

featured
dogus-cayin-yeni-reklam-yuzu-cagla-sikel-oldu.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en güzel çayı Doğuş Çay’ın ‘Her Doğuş Yeniden Doğuş’ sloganıyla çektiği reklam filmi gösterime girdi. Yeni reklam filminde markanın yeni yüzü olan ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, güne daha keyifli ve enerjik başlamak için herkesi Doğuş Earl Grey içmeye davet ediyor. 

 

Hayatı güzelleştiren ve lezzetleriyle fark yaratan Doğuş Çay’ın yeni marka yüzü Çağla Şıkel oldu. ‘Her Doğuş Yeniden Doğuş’ sloganıyla yayınlanmaya başlayan reklam filminde oynayan Çağla Şıkel dansı ve enerjisiyle dikkat çekiyor. 

 

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, çay severleri güne Doğuş Earl Grey ile keyifle başlamaya çağırıyor. Bergamot tadıyla Doğuş Earl Grey, her yudumda enfes kokusu ile yeniden doğmuş gibi hissettiriyor. 

 

Güne, müzik ve dans eşliğinde oldukça keyifli başlayan Çağla Şıkel’in herkesi Doğuş Earl Grey içmeye davet ettiği reklam filminin yönetmenliğini Aksel Özcan, yapımını ise Atlantik Film üstlendi. Doğuş Çay ve Çağla Şıkel’in iş birliği yeni reklam filmleriyle devam edecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Doğuş Çay'ın Yeni Reklam Yüzü Çağla Şıkel Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin