1. Haberler
  2. Kültür & Sanat
  3. Çocuk teknoloji evi'nde yaz atölyeleri başladı 

Çocuk teknoloji evi'nde yaz atölyeleri başladı 

featured
cocuk-teknoloji-evinde-yaz-atolyeleri-basladi.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çankaya Belediyesi Çocuk Teknoloji Evi’nde yaz okulu atölyeleri yoğun bir katılımla başladı.

Bilim ve teknolojinin ışığında sürdürdüğü çalışmalarıyla örnek olan Çankaya Belediyesi, Çocuk Teknoloji Evi’yle 2017 yılından bu yana genç zihinlerin geleceğine ışık tutuyor.

Çankaya Belediyesinin çocuklara teknolojiyi sevdirmek ve bu alanda gelişmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Çocuk Teknoloji Evi’nde öğrenciler Robotik kodlama, kodlama ve 3D Tasarım olmak üzere 3 branşta eğitim alıyor. Kontenjanla sınırlı atölyelerde eğitimler iki dönem şeklinde gerçekleşecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından birinci dönem dersleri 24 Temmuz’da başladı.

Çankaya Belediyesi Uğur Mumcu Parkı içerisinde yer alan Çocuk Teknoloji Ev’inde 8-16 yaş arasındaki gençler alanında uzman eğitmenlerden ücretsiz olarak ders alıyor. Çankayalı çocukların teknolojiyi eğlenerek öğrendiği ve sosyalleşme imkanı bulduğu atölyelerde eğitimler yaz sonuna kadar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Çocuk teknoloji evi'nde yaz atölyeleri başladı 
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin