1. Haberler
  2. Kültür & Sanat
  3. Bağcılar’da Trabzon günleri başladı

Bağcılar’da Trabzon günleri başladı

featured
bagcilarda-trabzon-gunleri-basladi.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağcılar Belediyesi’nce düzenlenen “Memleket Günleri”nde bu hafta Trabzon tanıtım günleri yapılıyor. Bir hafta sürecek etkinliklerin açılışında bir araya gelen Trabzonlular, horon eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve geçen hafta Kastamonu’yla başlayan “Memleket Günleri” Trabzon ile devam ediyor. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi binasında gerçekleşen etkinliğin açılışını Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve Bağcılar Trabzonlular Derneği Başkanı Etem Coşkun yaptı.

 

Trabzon, Eren Bülbüller yetiştirmiştir

Memleket günlerinin aynı memleketli insanların bir araya gelmelerine ve bir sonraki nesli tanımalarına vesile olduğunu söyleyen Özdemir, “Trabzonlu hemşehrilerimizin önderliğinde bir aradayız. Trabzon, bizim hem Karadeniz’imizin hem de Türkiye’mizin devletine, milletine bağlılığıyla her zaman memleketimizin önde gelen şehirlerinden biri. Vatan, millet sevdası noktasında yola çıkıldığında bayraktarlık yapan bir memleket. Fazlasıyla devlet adamı yetiştirmiştir. En önemlisi de Eren Bülbüller yetiştirmiştir” dedi.

 

13 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek

Açılışın ardından davetliler, sergi alanının ve stantları gezdi. Katılımcılar kemençe eşliğinde horon tepti. Renkli görüntülere sahne olan programda Trabzon mutfağının yemeklerinin de tadına bakıldı.

 

Memleket Günleri, 13 Kasım Pazar günü Hamsi Şöleni’yle son bulacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bağcılar’da Trabzon günleri başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin