1. Haberler
  2. Magazin
  3. Allergan Aesthetics Türkiye'nin Yeni Genel Müdürü Adrian Louzao Pino Oldu

Allergan Aesthetics Türkiye'nin Yeni Genel Müdürü Adrian Louzao Pino Oldu

Adrian Louzao Pino, 1 Mart 2023 tarihinden itibaren Bir AbbVie şirketi olan Allergan Aesthetics Türkiye’nin Genel Müdürü olarak görev yapacak.

featured
allergan-aesthetics-turkiyenin-yeni-genel-muduru-adrian-louzao-pino-oldu.jpg
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adrian Louzao Pino, 1 Mart 2023 tarihinden itibaren Bir AbbVie şirketi olan Allergan Aesthetics Türkiye’nin Genel Müdürü olarak görev yapacak. 

Louzao Pino, 2013 yılından bugüne kadar Allergan ve AbbVie’de Birleşik Krallık, İspanya ve Portekiz’de pazarlama ve ticari fonksiyonlarda farklı roller üstlendi. 2021 yılında AbbVie Şikago’da Göz Sağlığı ve Nörolojik Bilimler Küresel Pazarlama Direktörü görevine atanan Louzao Pino, daha sonra Göz Sağlığı ve Nörolojik Bilimler Ticari Direktörü olarak çalışmaya başladı. Bu görevinde marka stratejilerini oluşturmak ve yerel projeleri yönetmek için küresel ve uluslararası pazarlarda Göz Sağlığı ve Nörolojik Bilimler alanlarına liderlik etti. Bölgedeki portföy büyütme fırsatlarına odaklanarak Kanada, Çin ve Japonya gibi büyük pazarlarda önemli projeleri başarıyla hayata geçirdi.

İspanya Barselona Üniversitesi Eczacılık bölümünden mezun olan Adrian Louzao Pino, İspanya’da EADA Business School’da Pazarlama Yüksek Lisansını ve İngiltere’de Cambridge Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı.

Ekim 2020’den bu yana Allergan Aesthetics Türkiye Genel Müdürü olarak görevini sürdüren Barlas Döner ise İngiltere’de bulunan Allergan Aesthetics Uluslararası Pazarlama ve Ticari Operasyonlar ekibinde, Marka Mükemmelliği ve Satış Gücü Etkinliği Başkan Yardımcısı pozisyonuna atandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Allergan Aesthetics Türkiye'nin Yeni Genel Müdürü Adrian Louzao Pino Oldu
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir