2026 İstanbul İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Kültür & Sanat
  3. Spotify’ın Türkiye’ye özel yeni reklam kampanyası “Dinlemek Bizi Birleştirir” temasıyla yayında!

Spotify’ın Türkiye’ye özel yeni reklam kampanyası “Dinlemek Bizi Birleştirir” temasıyla yayında!

Evde çalışırken veya sevdiklerimizle vakit geçirirken, direksiyon başındayken veya spor yaparken, her an kulağımızda en sevdiğimiz sanatçıların sesi var.

featured
spotifyin-turkiyeye-ozel-yeni-reklam-kampanyasi-dinlemek-bizi-birlestirir-temasiyla-yayinda.jpg
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evde çalışırken veya sevdiklerimizle vakit geçirirken, direksiyon başındayken veya spor yaparken, her an kulağımızda en sevdiğimiz sanatçıların sesi var. Birbirimizden ne kadar farklı olursak olalım, hayatımızın her anında bize her zaman müzik eşlik ettiği sürece, aslında yüzlerce ortak noktamız olduğunu görmek hiç de zor değil. Spotify’ın tam da buradan yola çıkarak müziğin insanları birleştirdiği gerçeğinin altını çizdiği kampanyası, bu hafta itibarıyla yayına girdi. Spotify’ın yeni kampanyası, “Dinlemek Bizi Birleştirir” temasıyla TV ve tüm dijital kanallarda yayınlanan iki reklam filminden oluşuyor. 

 

Kampanyanın ilk reklam filminde kalabalıkları bir araya getiren isim Melek Mosso olurken, benzersiz tarzıyla sevilen eserleri yeniden yorumlayan Eda Baba’nın yer aldığı ikinci filmde Eda Baba’ya sosyal medyada paylaştığı eğlenceli kısa videoları ve skeçleriyle bilinen Überküloz lakaplı Berk Keklik eşlik ediyor. Her iki reklam filminde de farklı anlarda olsa da dinledikleri müzik sayesinde tek noktada buluşan sayısız müzikseverin bir araya geldiği görülüyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Spotify’ın Türkiye’ye özel yeni reklam kampanyası “Dinlemek Bizi Birleştirir” temasıyla yayında!
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir