1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Çocuklar Cumhuriyet için çiziyor

Çocuklar Cumhuriyet için çiziyor

Kız çocuklarının inandığı ideallere ulaşmasını desteklemek için Dr.

featured
cocuklar-cumhuriyet-icin-ciziyor.jpg
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kız çocuklarının inandığı ideallere ulaşmasını desteklemek için Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’nun fikir öncülüğünde İBB İstanbul Vakfı çatısı altında hayata geçen Büyüt Hayallerini, özel bir projeye daha imza atıyor. Tüm çocuklar, ‘Çocuklar Çiziyor Hayaller Büyüyor’ projesiyle Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı’na dair hayallerini resimle paylaşmaya davet ediliyor. Projede dereceye girenler, İBB konuğu olarak İstanbul’da misafir edilecek. Eserler İBB Cumhuriyet’in 100. yılı özel gösterisinde sergilenecek.

Ekonomik, toplumsal ve sosyolojik engelleri kız çocuklarının önünden kaldırmak, eğitimlerini desteklemek için İstanbul Vakfı çatısı altında başlatılan Büyüt Hayallerini projesi, Cumhuriyet’in 100. yılı için resim yarışması düzenliyor. 6-14 yaş arasındaki tüm çocuklar, Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı için hayallerini çizmeye davet ediliyor. 

Projeye 22 Ağustos 2023-25 Eylül 2023 tarihleri arasında gönderilen resimlerden seçilenler, 29 Ekim 2023 gecesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cumhuriyet’in 100. Yılı özel gösterisinde sergilenecek. Seçilen resimlerin sahibi çocuklar, aileleriyle birlikte bu özel gecede İstanbul’da misafir edilecek.

Başvuruların katılımcılar adına sadece ebeveynler veya yasal temsilcisi tarafından yapılabildiği projeyle ilgili detaylı bilgi ve başvuru sayfasına buyuthayallerini.com/cocuklar-ciziyor-hayaller-buyuyor/ adresinden ulaşılabilir. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Çocuklar Cumhuriyet için çiziyor
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir