1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Açık hava sineme günleri '' Selvi boylum al yazmalım '' ile devam ediyor 

Açık hava sineme günleri '' Selvi boylum al yazmalım '' ile devam ediyor 

featured
acik-hava-sineme-gunleri-selvi-boylum-al-yazmalim-ile-devam-ediyor.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günler etkinliğinde, 29 Temmuz Cumartesi akşamı Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ Nevşehirlilerle buluşacak.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Nevşehir Kalesi içerisinde düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri devam ediyor. Emel Sayın ve Kemal Sunal gibi ünlü isimlerin rol aldıkları  ‘Mavi Boncuk’ adlı film ile başlayan ve büyük ilgi gören etkinliğin ikinci haftasında Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın başrollerinde yer aldıkları Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ gösterilecek.

29 Temmuz Cumartesi akşamı Saat 21.00’de başlayacak olan etkinlikte patlamış mısır ve gazoz ikramı ile Nevşehirliler açık havada sinema keyfi yaşamaya devam edecek.

Etkinliğe katılmak isteyenler ücretsiz biletlerini Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nden temin edebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Açık hava sineme günleri '' Selvi boylum al yazmalım '' ile devam ediyor 
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.