2026 İstanbul İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Tour Of Antalya'ya 1000 Sporcu Bekleniyor

Tour Of Antalya'ya 1000 Sporcu Bekleniyor

D-Smart’ta yayınlanan Gündem Özel programında gazeteci Faik Gürses, bu sene 30 Nisan’da gerçekleştirilecek Akra Gran Fondo’nun Proje Direktörü Haluk Özsevim’i ağırladı.

featured
tour-of-antalyaya-1000-sporcu-bekleniyor.jpg
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

D-Smart’ta yayınlanan Gündem Özel programında gazeteci Faik Gürses, bu sene 30 Nisan’da gerçekleştirilecek Akra Gran Fondo’nun Proje Direktörü Haluk Özsevim’i ağırladı.

Haluk Özsevim şunları söyledi:

“Deprem felaketi nedeniyle Tour of Antalya’yı gerçekleştiremedik. Akra Gran Fondo’yu ise sosyal sorumluluk projesi olarak geliştirmeye çalıştık. Elde edeceğimiz gelirle alabildiğimiz kadar bisiklet almaya çalışacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı aracılığıyla deprem bölgesine dağıtımı yapılsın istedik. İş adamlarımız da sağolsun, bize destek oluyorlar. Bakanlık da bize destek veriyor. Bu sene 700 ile 1000 arası katılım bekliyoruz. Şu an için başvurular iyi. Yabancıların da ilgisi var. 48 ve 98 kilometrelik iki etabımız bulunuyor. Organizasyon giderek daha çok gelişiyor. Eskiden sporcu bulmak zordu ama artık bu da geride kaldı. Yüzlerce bisikletçi var. Bisikletin yaygınlaşmasına da faydası oluyor. Bisiklet yolları artıyor.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tour Of Antalya'ya 1000 Sporcu Bekleniyor
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Medya Dergisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir