Aşk dolu bir hafta bizler bekliyor. Yaratıcılığımızın da tavan yapacağı güzel bir hafta olacak.
Astrolog Dinçer Güner’in yorumuyla, bu hafta bizleri neler bekliyor?
12 Temmuz Pazartesi günü gökyüzünde Merkür ile Jüpiter arasında çok güzel bir etki bulunuyor. Jüpiter balık burcunda Merkür yengeç burcuna geçiş yaptı. Bu etkileşim ile birlikte yeni şeyler öğrenme, eğitim, seyahatlere çıkmak, anlaşmalar imzalamak için fırsatlar yakalayabiliriz. Bu dönemde alacağımız kararlar fayda sağlayabilir.
13 Temmuz Salı günü Venüs ve Mars Aslan burcunda yan yana bulunuyor. Aşk alanında kıpır kıpır olacağımız bir gün. Aşkın doruklarında yaşanacağı bir zamanı bizlere gösteriyor. Bulunuyor.
14 Temmuz Çarşamba günü Ay tüm gün başak burcunda seyahat edecek. Ev içerisinde dağınık gözüken, gözümüze batan alanları toparlamak, sağlık alanında kontroller için çok uygun bir gün.
15 Temmuz Perşembe günü Güneş ile Neptün arasında şahane bir açı bulunuyor. Bu durum bizlere yapmak istediğimiz tüm şeyler için hayal kurmayı, spiritüel alanlarla ilgilenmeyi, terapiler almayı ve bu alanlarda fayda sağlamayı destekleyen bir gün olacak.
Güneş ve Neptün arasındaki etkileşim, insanlar arasında empati kurmayı güçlendirir. İnsanlara faydalar, destekler sağlayabileceğimiz bir zaman olacak. Rüyalar etki kazanır ve sezgiler de güçlenir.
16 Temmuz Cuma günü Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Yeni insanlarla tanışmak, flörtleşmek için çok uygun bir zaman. Başka insanların hakkını korumak ve kollamak gibi duygularımızın da hakim olacağı bir zaman.
17 Temmuz Cumartesi günü Ay boşlukta seyahat edecek. Önemli işlerinizi bugüne bırakmayın. İşleriniz askıda kalabilir, tamamlanmayabilir. Günü Meditasyon ile geçirebilirsiniz.
18 Temmuz Pazar günü Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat ederken Güneş ve Plüton karşı karşıya olacak. İş yerinde patronlarla, ev içerisindeki ilişkilerde çok dikkatli olmalıyız. Rest çekmemeye özen gösterin.
Editör: Ceren Büyükyarın
Bunu beğen:
Beğen Yükleniyor...